Skip to main content
  • 8.11.2017.

PEZNT-ovci potpisali za veliki Strictly Rhythm!

Domaći duo PEZNT, postaje jako vruća roba na tržištu i čini su da rade pravu malu navalu , jer nakon potpisa za Defected, jučer su dećki obznanili da im se sprema izdanje i za legendarni Strictly Rhythm.

Piše: 

Blacksoul i Mark de Line, koji zajedno surađuju pod imenom PEZNT, rade sve u 16, izdaju jako puno, kako svoje, tako i trake svojih dragih izdvođača za vlastiti label Blacksoul Music. Pronašli su svoj ritam i samo po tome udaraju što se po rezultatima vidi da im ide odlično. Jesu iznenađeni što su potpisali za tako veliki label, ali znaju da odrađuju dobar posao i da im trake dobivaju veliku pozornost pa je potpis za veliki label jedna logična stvar. A ova čini se da im ja kao ostvarenje sna.

Znate kako to obično biva, imate novu ludu stvar, vrtite ju na raznim gigovima, osjetite da super prolazi na flooru i samo čekate da vas dođu pitate "što to vrtite?", a na kraju eto PEZNTa na vratima jednog on najvećih house labela. Na Strictly Rhythmu do sada su izdala velika imena poput Todd Terry, Louie Vega, Armand Van Helden, DJ Pierre, Roger Sanchez, kao i neke od njavećih plesnih hitova, Deep Inside, King of my Castle i Set You Free.

PEZNT će izdati dvije nove trake, Pelin, koja dolazi u vokalnoj i instrumentalnoj verziji, te Kume. Jedva čekao da ih čujemo, dečkima čestitamo, a vi dok čekate prve snippete, poslušajte što su zadnje izdali.
{youtube}E5KDgUepaM0{/youtube}

[FB]
[SC]
[TW]
[YT]

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk