Skip to main content
  • 7.08.2017.

Pilot EasyJeta jedva sletio u Pariz pod utjecajem ecstasya

49-godišnji francuski pilot dobio je jednogodišnju zatvorsku kaznu nakon priznanja da je konzumirao ecstasy prije leta, što je izazvalo nevolje u slijetanju zrakoplova u Pariz.

Piše: 


Uhvaćen je nedugo nakon što je policija razgovarala sa skupinom dilera droge u Parizu kojima se prethodno povjerio. Pilot je tako pričao o nevoljama prilikom slijetanja aviona u Parizu u svibnju ove godine, dan nakon što je uzeo trećinu tabletice ecstasy. Kazneni sud Creteila u petak ga je suspendirao na 12 mjeseci i odredio mu jednogodišnju zatvorsku kaznu.

Na sudu je okrivljenik izjavio kako su njegovi postupci bili neoprostiva pogreška dodajući kako je bio uvjeren da će nuspojave od konzumiranja ove droge nestati nakon dva sata.

Otac troje djece drogu konzumira posljednjih 18 mjeseci, na što je tužitelj ustvrdio da je ovisnik. Ovisnost je stekao tijekom noćnih izlazaka u Parizu. Uzimao je kokain i kanabis, ali do 3 dana prije leta kako bi bio zdravog razuma. Tvrtka Easy Jet pokrenula je disciplinski postupak protiv svog zaposlenika, te ističu da je sigurnost putnika na prvom mjestu kao i nulta tolerancija na konzumiranje droge i alkohola. Puno bi teže posljedice za ovu kompaniju bile da je ovaj pilot prouzročio nesreću, jer bih se onda zapitali, kako i na koji način žive drugi piloti i koliko ih se često kontrolira.

Izvor: Telegraph
 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2