Skip to main content
  • 10.05.2015.

Pimp my Pump putujuća izložba na glavnom željezničkom kolodvoru

Zagrebački kolektiv Pimp my Pump udružio je snage s Hrvatskim željeznicama u zanimljivoj dvodnevnoj umjetničkoj avanturi kakvu još niste imali prilike doživjeti.

Piše: 


Izložba u 4 vagona kroz 4 različita doživljaja vodi vas u pravu starozagrebačku atmosferu 16. i 17. svibnja na Glavnom željezničkom kolodvoru u Zagrebu. Iako će vagoni mirno stajati na peronu 6 odvest će vas na jedinstveno društveno – umjetničko putovanje.

Po prvi puta imat ćete priliku doživjeti Zagreb i ono što o njemu znate i volite kroz sasvim novu dimenziju.

Izložbeni dio programa donosi fotografije dosadašnjih radova Pimp my Pumpa u jedinstvenom izložbeno-galerijskom vagonu (Uass-z 82 78 9250 900-7) koji je dio Zbirke željezničkih vozila i dijelova Hrvatskog željezničkog muzeja, u vlasništvu HŽ Infrastrukture. U preostala tri vagona HŽ putničkog prijevoza moći će se razgledati pumpe specijalno oslikane za ovu priliku, doživjeti projekcije filmova dok će Buffet vagon biti rezerviran za opušteno druženje.

Cjelodnevni program i mogućnost razgledavanja vagona pratit će glazba birana od zagrebačkih majstora odličnih beatova (Jeff Jarunsky, Zac, Carlito, M.I.L.E), koji će se izmjenjivati na open air Dj pultu specijalno postavljenom na poštanskom kolosijeku 6. perona Glavnog željezničkog kolodvora.

Izvor: www.vizkultura.hr

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Marshall Jefferson u kratkom dokumentarcu dijeli priču iza jedne od najcjenjenijih pjesama house glazbe, ‘Move Your Body’
sonus 1
Marshall Jefferson u kratkom dokumentarcu dijeli priču iza jedne od najcjenjenijih pjesama house glazbe, ‘Move Your Body’