Skip to main content
  • 10.06.2017.

PlayOne u Londonu kao gosti Grammy-jevca Andyja Wrighta i Simple Mindsa

Članovi hrvatskog producentskog tima PlayOne (Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay), zajedno sa svojim bliskim suradnicima, ovih dana borave u Londonu i to kao gosti svjetski poznatog producenta i dobitnika Grammyja Andyja Wrighta.

Piše: 


Osim što su spojili ugodno s korisnim, PlayOne-ov dolazak bio je povod za sastanak s renomiranim ljudima iz britanske glazbene industrije te su bili VIP gosti na spektakularnom koncertu Simple Mindsa u Theatre Royal Drury Lane.

Trenutak za pamćenje! Zajedno s legendarnim Simple Mindsima (Jim Kerr i Charlie Burchill), njihov producent i PlayOneov mentor Andy Wright te Gavin Goldberg ( koproducent i sound engineer Simple Mindsa).

D'Knock je svoje dojmove objavio na društvenim mrežama: "Kad surađuješ s legendarnim Simple Mindsima, a oni nakon obavljenog joba pozovu cijeli PlayOne tim na svoj koncert u London… sa statusom VIP gostiju! Bilo je fenomenalno, nezaboravno i posebno emotivno…" Kako kažu, posebno je doljmljiv bio trenutak kad je frontman legendarne grupe, Jim Kerr, sišao među publiku, grlio ih i pjevao, pokazujući na taj način svoj revolt prema terorističkom napadu koji je zadesio građane Londona noć prije njihovog koncerta.  

Naredni dani u Londonu su predviđeni za rad u studiju s Andyjem Wrightom i Simple Mindsima, s obzirom da hrvatski producenti već duže vrijeme rade na novim verzijama njihovih najvećih hitova te na nekim novim pjesmama. Kako je Andy Wright, zajedno s D'Knockom i Zvonimirom Dusperom, nedavno završio album za britanskog glumca i pjevača Ryana Molloya, ovaj odlazak u London je predviđen za dogovor oko izdavanja albuma i priprema za Ryanovu turneju.

Dusper, kao treći član PlayOne tima, ovaj put je bio spriječen pridružiti im se u Londonu, kao i njihova izvršna producentica Petra Crnetić te njihov management "Svijet Produkcije". Novost je da je PlayOne započeo suradnju i s američkom pjevačicom Nell Bryden, čiji je zadnji singl "Barcelona's Gone" već tjednima jedan od najvrćenijih singlova na BBC Radio 2, za koji PlayOne upravo završava remix.

PlayOne (Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay) i Jim Kerr (Simple Minds).

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk