Skip to main content
  • 14.09.2006.

Plaža Kamenice na Visu vraća nadu party-goerima

Plaža Kamenice u Komiži na otoku Visu ovo je ljeto bila jedna opuštena relaksirajuća dalmatinska vruća parti zona onih iskonskih partija na koje smo zaboravili. Zona gdje se sluša dobra glazba danju a noću pleše u kombinaciji sa frapantim zalazima sunca, neopisivom galerijom ljudi sa svih strana svijeta gdje su se dešavale lude stvari poput vjerovatno prvog prakticiranja tai chi uz house glazbu jer je djevojka iz San Franciska jednostavno osjetila neopisivi priliv pozitivne energije pa je uz house zvukove svojim tai chi pokretima vratila energiju plaže Kamenice. 

Piše: 

Prepoznao je to i novinar najznačajnijeg travel foruma „Lonely Planet“ pa je objavivši neizrecivo sjajan osvrt svog provoda na Kamenicama na internetu doveo do toga da su neki cak dolazili iz Londona u Komižu samo zbog tog članka.

Uz sjajne nastupe splitskîh dj-eva poput Pileta, Jake, Lushija ali i ostalih dj imena poput Petra Dundova, Omara i drugih netko je rekao da je plaža Kamenice postala ovo ljeto čisti hedonistički afrodizijak jer u spoju prirode i glazbe samo iskonski parti pozitivci uspjeli su pronaći dio prave sreće lišene jeftinog glamura i gužvi ostalih dalmatinskih destinacija. Pohvala i domacem otočkom DJ dvojcu Daffu i Pachoonu koji su bili sastavni dio cjelokupne zaokružene priče. U redovitim najavama potražite što se ovog vikenda zbiva u uvali Kamenice.

By capcap014

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk