Skip to main content
  • dj mary
  • 15.06.2013.

Ples ispod noćnog neba

Da zabave bude i na kopnu, a ne samo na moru, pobrinut će se ovog ljeta u Koprivnici Deep n' Chic organizacija u suradnji s udrugom AKK organizirajući niz partyja.

Naslovna foto

DJ Mary
 
 "Odlučili smo stati na kraj uvjerenju da se početkom ljeta, što se partijanja tiče, sva akcija na kontinentu automatiziranom reakcijom stavlja na stand-by do jeseni. Serijom evenata srušit ćemo mit koji ne podupire gotovo niti jedna činjenica. Istina, mladi se spuštaju na obalu, ali malo njih se na jugu zadržava dulje od desetak dana i nema razloga da ne iskoriste ostatak ljeta", kratak je opis zašto su se odlučili na ovaj hvalevrijedan potez.
 
Prvi party je na rasporedu 29. lipnja kada dovode svima znanog veterana scene, DJ Maryja, tu su i Nitevision iz Varaždina te Nikola Tuckovic, Chani Brawo i Saša Delimar iz Koprivnice.
 
Open air party se odvija ispod noćnog neba kod  Bakovčice, odnosno na "party lokaciji čija je glavna karakteristika sinergija s prirodom". Sve namjernike očekuje, uz izvrsne DJ-e, i odličan sound i light, a tu je naravno i sama priroda.
Sve započinje u 20 sati, upad je 20 kuna, a i zgodno je za znati kako je sljedeći party za tri tjedna.

{jcal_latest eventid=3226}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk