Skip to main content
  • alt
  • 19.06.2015.

Pleši na obali Kupe!

Znaš li što je KOA? Tri slova stoje kao skraćenica fantastičnog partija pod otvorenim nebom na jednoj od naših nabujalih rijeka.

 
4. i 5. srpnja obalni pojas Kupe u malom mjestu prepunom elektroničara, Mošćenici, postaje poprište Kupa Open Air-a. Imat ćete priliku zaplesati na baš onom pravom velikom ljetnom partiju. Zatvorene klubove i krovove nad glavama sačuvajte za razdoblje kada medvjedi udobno ukliznu u hibernaciju, debeli i sretni.

alt

 
Kako smo izloženi sunčanim zrakama pričekt ćemo da naša zvijezda malo klizne iz zenita i započinjemo u pet popodne. Zvučnici se pale, ljudi se zagrijavaju za dva dana plesa, druže se, jedu, plešu, deru grla.
 
Svu organizaciju za četvrti ikada KOA preuzeli su KUPA A.M.J. u suradnji s našim zagrebačkim najdražim šumom koji ti muti um. Ugodan, bijel, topao i podatan Šum na umu je pozvao svoje stare i nove članove pa tako iza pulta uz vrhunski sound system i psihodelično opskurna vizualana putovanja staju Sylph, Zarkoff, Mihajlo Sinka, Kristijan Kozlowski, Gogolesko, Micha, Tiborov i Uttec. Najbolje od svega je da će party biti u poptunosti free.

alt

 
Palicu vizualne parade preuzima VJane Hubotron, mlada zagrebačka majsotrica svega onog vidljivog. Informacija će svakako biti još kako se datum bliži a zainteresirani mogu tu i tamo skoknuti na službeni FB eventa i pratiti zaplete, rasplete i peripetije.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2