Skip to main content
  • 7.10.2019.

Pobudite sva svoja osjetila u Aquarius clubu uz synesthesia kolektiv

Synesthesia je ujedinjenje osjetila i mješanje istih, a ovaj zagrebački kolektiv to ostvaruje putem pažljive selekcije  microhouse ritmova koje uvijek upotpunjuju  s određenim vizualnim sadržajima.

Piše: 

Krug prijatelja koje povezuje ritam i želja za stvaranjem ovog puta  udružili su se sa  još dva kolektiva – Mediummovement i Kontrast te vam ovog vikenda, 11.listopada u  klubu Aquarius,  žele približiti svoje viđenje clubbinga.



Fotografirala: Enora Paola

Članovi synesthesia. svoju viziju  predstavili su u klubu Pločnik izložbom grafičkih radova umjetnice sa Akademije likovnih umjetnosti a potom potpunom transformacijom Brazila Broda na Savi uz pomoć Gane Elez iz Miniwala. Ideja koja pokreće šest umova koji stoje iza kolektiva   je  svojoj publici pružiti potpuniji te interaktivan način partijanja kao i  sebi te drugim kreativcima omogućiti prostor slobode u izričaju. Svoju ljubav prema microhouse glazbi na svakom eventu predstavlja synesthesia glazbena sekcija koju čini čak petero mladih DJ-eva koji se unutar kolektiva ne žele predstavljati imenima već  glazbom koju puštaju.


Video: Janet Beriša


Video: Janet Beriša

Monika Milas i Robert Fenrich mladi su umjetnici sa Akademije koji dijele svoju strast prema digitalnim formatima, grafičkoj formi i slikom u pokretu te su dio kolektiva Mediummovement koji će  vizualno obogatiti unutrašnjost kluba Aquarius. Inače, i oni imaju DJ sekciju i klubski program koji spaja audio i vizualne umjetnosti a ovom prigodom su zaduženi za projekcije koje će pratiti ritmove synesthesia i Kontrast kolektiva.


Izradio: Mediummovement

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1313 (@mediummovement) on

Kontrast je live stream  koji vode D'gree i Spinn. Svake srijede navečer  možete ih  slušati u b2b izdanju kako vrte selekciju ali i svoju produkciju traka prošaranih deep, minimal i micro house zvukova koji putuje sve do dub i techna. Strastveni skupljači vinyla, zavidno dobri  diggeri te generalno pristojni dečki koji su izdavali na etiketama poput Kopoc ili Mole Music. Nakon što je velika većina synesthesia DJ-eva gostovala na njihovom kanalu vrijeme je bilo dovesti ih u  Aquarius kako bi nas sve skupa uživo rasplesali  dok će se cijeli party streamati na njihovom kanalu.

Ulaz se plaća na vratima Aquarius kluba 11. listopada a vrata se otvaraju u ponoć. Do 1.30h cijena upada je 30  a nakon 40 kuna.

Facebook event: synesthesia. x Kontrast x Mediummovement | Aquarius A1
 

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2