Skip to main content
  • Faithless
  • 14.04.2011.

Počinje prodaja ulaznica za Discotheque Rivu

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa Carla Coxa na splitskoj rivi, ovogodišnji projekt Discotheque Riva predstavlja bolji i spektakularniji program, a organizator, tvrtka Ritmika, potvrđuje da su karte za spektakl od 15. travnja u prodaji putem Eventima.

Naslovna foto

Faithless

Splitska će riva 12.kolovoza 2011. iznova će postati najveća otvorena diskoteka na svijetu. Uz more, pod zvijezdama na ekskluzivnoj višeetažnoj pozornici, uz, u nas, neviđeni razglas i laserski show, ovogodišnja će Discotheque Riva ugostiti Faithless Sound System, DJ Fedde le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabielu te domaćeg DJ-a Peru FullHousea.

Kako je grupa Faithless, jedan od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe, headliner ovoga spektakla, publici nedavno najavila prestanak rada, ovo će biti prava prilika da se fanovima predstavi u novom svjetlu. Tako će Faithlessovci, Sister Bliss i Maxi Jazz, poznati publici po brojnim hitovima kao „Insomnia“ , „God is a DJ“ …, po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti kao Faithless Sound System.

{youtube}DZHNVXL_LyY{/youtube}

Organizatori najavljuju da će ovogodišnji disco spektakl na splitskoj rivi privući više od 20 tisuća posjetitelja. Riva će ovom prilikom biti podijeljena u nekoliko zona unutar kojih će više od 20 ugostiteljskih objekata ponuditi bogat izbor hrane i pića tijekom cijele noći. Najbolji užitak u svim nastupima jamči se rasplesanima unutar Golden Circlea – svojevrsne fan zone koja je smještena uz stage.

{youtube}LnXyFMfg3yE{/youtube}

Ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su od 15.travnja putem Eventima. Cijena ulaznica do 1. lipnja ili isteka zaliha iznositi će:

Golden circle: 350,00 kn
Sektor A: 150,00 kn
Sektor B: 75,00 kn.

Nakon 1. lipnja cijene ulaznica su: 400,00 kn (Golden circle), 200,00 kn (Sektor A), te 100,00 kn (Sektor B), dok će tjedan dana prije koncerta iste iznositi 500,00 kn (Golden circle), 250,00 kn (Sektor A) i 125,00 kn (Sektor B)

Požurite po svoju ulaznicu po povoljnijoj cijeni i budite dio najvećeg plesnog podija na svijetu!

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2