Skip to main content
  • 2.09.2011.

Pod povećalom: Treći album Miguel Migsa

Otkad je Miguel Migs izbacio svoj debi album 2002.g. pa sve do danas bilježi zaista impresivne rezultate.

Piše: 

Naslovna foto

Miguel Migs


Tu se ubraja uspjeh sa originalnim produkcijama pod svojim imenom i pseudonimom Petalpusher, remixi za Macy Gray, Lionel Richiea, Britney Spears ili pak sjajni DJ setovi koje je odvrtio ovaj glazbenik iz američkog San Francisca.
{youtube}N-z7Xa_dmCw{/youtube}

Njegov treći studijski album "Outside the Skyline" izlazi 3. listopada za OM Records. Složit ćemo se disk uključuje seriju zanimljivih suradnji koje sežu u jazz, funk i house. Kvalitetno su odrađena i gostovanja reggae umjetnika Half Pinta i Freddie MacGregora, berlinskog pjevača Georgea Lavina i bossa nova zvijezde Bebel Gilberta te naposljetku i pjevačica Aya i Lisa Shaw.

9. rujna izlazi mu single "Everybody" na kojem svoje gostovanje bilježi i svevremenska disko diva Evelyn King a remixe ovog rada su napravili Aki Bergen, Nav Izadi, Hardsoul i bostonski duo Soul Clap.

Miguel Migs – Everybody feat. Evelyn "Champagne" King by OmRecords

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2