Skip to main content
  • 5.12.2018.

Podgoranin potpisao ugovor sa jednom od najvećih izdavačkih kuća na svijetu

Hrvatsko-slovenska suradnja DANCElectricPHILIPE aka ELECTRICman i Mike Vale naišla je na veliki interes inozemnih izdavačkih kuća.

Piše: 


Tako je njihovo prvo izdanje zakazano za 14.12. na planetarno popularnom labelu Big Beat Records u vlasništvu Warner Music grupacije (USA) koji su do sada bili isključivo rezervirani za renomirane mega zvijezde klupske scene kao što su David Guetta, Skrillex, Diplo, Chromeo, Clean Bandit, Jack U, Galantis, Martin Solveig, Nicki Minaj, Afrojack, Avicii i mnogi drugi.

Ovaj dvojac suradnju je započeo prije 2 godine u poznatom klubu Revelin koji se nalazi u Dubrovniku gdje ELECTRICman ima ljetnu rezidenciju. Nedugo nakon toga odlučili su proširiti suradnju te su se preselili u studio u Maribor gdje Mike Vale provodi zimski dio sezone. ELECTRICman (Filip Sulić) rođeni Podgoranin s adresom prebivališta u Zagrebu od 2000. je u razgovoru sa medijima dao naslutiti da je ovo tek početak velikih planova i suradnji koje ne smije iznositi u javnost dok se svi ugovori kompletno ne finaliziraju.

Za sada možemo samo natuknuti da uključuje nastavak nastupa i daljnju suradnju sa britanskim glumcem i DJ-em Idris Elbom kojeg je ove godine časopis People proglasio najseksi muskarcem na svijetu. To je, kako otkriva ELECTRICman, samo dio planova i projekata za nadolazeću 2019. o čemu ćete imati prilike opširnije čitati na KS u narednim izdanjima.

Release details:

Label: Big Beat records ( Warner Music Group)

Izdanje na kompilaciji: Big Beat-Ignition Detroit

Artists: DANCElectricPHILIPE ft. MIKE VALE

Track name: Hustler

Pre order link at: goo.gl/15wjSp

Release date: 14th December 2018.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2