Skip to main content
  • 18.11.2009.

Podržite i sudjelujte u radu regionalnog izdanja Urban Bug-a

Urban Bug je najkvalitetniji magazin za klupsku kulturu u regiji. Osim online izdanja postoji i ono tiskano, a od 4. prosinca kreće veliko ujedinjenje za ljubitelje scene na prostorima ex YU. Naime, vodstvo Urban Buga došlo je na ideju da udruži sve regionalne partnere te u PDF formatu online izbaci regionalno izdanje Urban Buga.

Piše: 

Tako će uredništvo s vremena na vrijeme se proširivati. Hrvatsku trenutno predvodi uredništvo Klubske scene, a tu su naši regionalni partneri iz Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore koji će pisati o događajima sa njihove scene. Ovo je prilika da clubberi konačno na jednom mjestu pročitaju što se odvija na susjednim teritorijima.

Ovim putem želja nam je pozvati sve organizatore, promotore klubova, DJe, producente ili one koji tek namjeravaju početi da nam se pridruže u radu, ili pak pošalju intervjue, zapažanja, recenzije, textove, zanimljive članke, izdanja koja bismo objavljivali vrlo objektivno i bez pristranosti u HR izdanju online verzije Urban Buga.

Svi radovi, najave za idući mjesec moraju na našu adresu press@klubskascena.com stići do 27. u mjesecu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2