Skip to main content
  • beautiful people
  • 27.04.2012.

Pogledajte tko će sve remixirati pjesmu Beautiful People

Odabrani su producenti koji će raditi na remixu pjesme "Beautiful People", koju su u originalu izveli Francuzi Jean-Marie Kone i Greg Di Mano uz pomoć vokala Inge Privora. Pjesma je posvećena Hrvatima i Hrvatskoj.

Piše: 

Naslovna foto

Beautiful People


To su: Ajnspric iz Sarajeva, Michael G, Djivo i Alen Bajd iz Dubrovnika, Electric Reality i Igor Đurek iz Zagreba, Jazzy Rossco iz Osijeka, Dino Varošanec iz Varaždina, Jerry Dollan iz Splita, te Marinkara-i, Renato Ramos i Marin Matošević. Svoju ljubav prema našoj zemlji Jean-Marie Kone već godinama ne krije. Od 2007.g. pa nadalje publici je svakog ljeta poklanjao mixane ili nemixane CD kompilacije. Njegovim projektima tu nije bio kraj. Priprema još nešto veliko ali želi ostati tajanstven do daljnjega. Pobjednikov remix naći će se na sljedećoj kompilaciji Jean Marie Kona, a stvar će biti objavljena i u Francuskoj u digitalnom izdanju.

Sastavljen je i žiri koji će nakon preslušavanja i užeg izbora odlučiti o pobjedniku a čine ga:
Greg di Mano
Natalino Nunes
Ivan Komlinovic
Torres
Manu Lokolé
Omega Drive
Fabian Jakopetz
Inge Privora

Svi producenti su na e-mail dobili dijelove koji će im poslužiti za remixiranje pjesme, a iste radove moraju do 11. svibnja poslati na naš mail remix@klubskascena.hr . Prve produkcije moći ćete preslušati na našem portalu, a onda svi skupa glasati za svoje favorite, dok će svoje glasove dati i gore navedeni žiri.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2