Skip to main content
  • facebook
  • 5.05.2012.

Pokažite Facebook profil na ulazu u klub?!

Osobna iskaznica nije više mjerilo dovoljno za identificiranje punoljetnosti i osobnih podataka, s njom vas ne bi pustili u klub, ali ako na ulazu pokažete Facebook profil to je već druga stvar.

Piše: 

Naslovna foto

facebook

Da je Facebook uzeo maha u svakodnevnom životu itekako smo svjesni, ali smo isto ostali iznenađeni saznanjem da su na ulazima u neke klubove u Engleskoj i Sjevernoj Irskoj redari uveli novi način provjere posjetitelja, pogotovo punoljetnosti.

Ukoliko redari sumnjaju da posjetitelji nisu punoljetni već da imaju lažne osobne iskaznice, prije ulaska od njih traže da se "ulogiraju" na Facebook i tako potvrde svoja imena. Na Facebook su tražili da se ulogiraju preko mobilnog telefona, ili bi jednostavno tražili od "sumnjivog" posjetitelja mobilni telefon i vidjeli na čije je ime ulogiran na Facebooku. Naravno cilj je izbjeći maloljetnike u klubu i lažne iskaznice, ali ukoliko nemate otvoren Facebook profil, a vratari vam ne vjeruju, nećete moći ući u klub.

Ovakvi nevjerojatni kriteriji još uvijek nisu slučaj u našoj zemlji, ali ne bi se čudili istom.

Izvor: gizmodo.com

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2