Skip to main content
  • 8.12.2008.

Pokloni Depeche Mode za Božić

Od 3. – 21. prosinca Dallas Records sve kupce Depeche Mode izdanja i ostalih promotivnih artikala časti s 20% popusta, a najsretnijeg od njih Lupa Promotion i Tuborg Green nagrađuju kartama za Tuborg Green Fest 2009. Dok Depeche Mode u studiju radi na novom albumu, čije se objavljivanje očekuje u travnju sljedeće godine, organizatori Tuborg Green Festa 2009. i Dallas Records hrvatske fanove pripremaju za njihov koncert 21. svibnja 2009. u Zagrebačkoj Areni.

Piše: 

Naime, od 3. – 21. prosinca  u Dallas Music Shopovima kupce Depeche Mode izdanja i ostalih promotivnih artikala očekuje 20% popusta, a najsretnije od njih Lupa Promotion i Tuborg Green nagrađuju kartama za Tuborg Green Fest 2009. i ostalim nagradama. Svi oni koji su (si) odlučili Depeche Mode pokloniti za Božić prilikom kupnje ući će u Dallasovu elektronsku bazu podataka, te sudjelovati u promotivnoj akciji. Slučajnim će odabirom računalo 23. prosinca odabrati  dobitnike triju nagrada:

1.    nagrada – dvije karte za Tuborg Green Fest Depeche Mode 2009.
2.    nagrada – tri kartona Tuborg Greena i tri Tuborg Green majice
3.    nagrada – jedan karton Tuborg Greena i jedna Tuborg Green majica

Dobitnici će  23. prosinca biti objavljeni na internetskom stranicama Dallasa, Lupe Promotion i Tuborg Greena, a sve one koji neće biti izvučeni uskoro očekuje nova prilika za osvajanje karata za Tuborg Green Fest koji će sigurno biti glavni koncertni događaj 2009.

Na linku https://www.depechemode.com/news.html možete pogledati kako izgleda snimanje novog albuma Depeche Modea.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2