Skip to main content
  • 27.08.2019.

Policija na Ibizi uhitila preko 70 partijanera ilegalnog Ravea

Prošlog vikenda u zaštićenom šumsku području nedaleko od popularne turističke plaže Cala Conta na Ibizi održao se ilegalni rave.

Piše: 


Situacija je izmakla kontroli kada je na mjesto događaja stigla policija s mišlju da prekine party. Došlo je do  do podizanja tenzija i svađe sa organizatorima i plesačima koji nipošto nisu željeli napustiti lokaciju. Prema španjolskom portalu Diario de Ibiza uhićeno je 73 ljudi, a 11 policajaca je ozlijeđeno nakon što su rejveri počeli bacati kamenje i napadati ih željeznim palicama.

Šef civilne garde Enrique Gomez tvrdi da je na ilegalnom raveu zatečeno oko 200 posjetitelja koje je u nedjelju ujutro oko 40 policajaca pokušalo potjerati kući. Kako se doznaje RAVE je počeo u subotu navečer i tijekom noći u nekom trenutku je plesalo oko 1000 ljudi iz svih krajeva svijeta. Dvoje hospitaliziranih policajaca imaju teže ozljede, dok su ostali prošli sa lakšim ozljedama.

Neki očevici tvrde da je želja organizatora bila da ilegalni rave potraje više dana. U jednom trenutku situacija je bila toliko izmakla kontroli da je policajac bio primoran ispaliti hitac u zrak iz svog vatrenog oružja kako bi se nasrtljivi raveri smirili. 73 osobe su uhićene i zadržane zbog otpora uhićenju, neposlušnosti, napada na policijske službenike i ranjavanja. Cijelu fotogaleriju sa mjesta događaja pogledajte ovdje.

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk