Skip to main content
  • 20.11.2019.

Policija prekinula ilegalni rave u napuštenoj prodavaonici tepiha

Oko 1000 posjetitelja sudjelovalo je u ilegalnom raveu prošle subote na jugoistoku Velike Britanije sve do dolaska policije.

Piše: 


Policija je oko 23.30h upala na ilegalni rave koji se odvijao u trgovačkom centru u sklopu kojega je napuštena prodavaonica tepiha u pokrajini Kent.

Jedan muškarac je uhićen zbog remećenja javnog reda i mira i jer je publiku opskrbljivao psihoaktivnom supstancom – dušikov oksid. Potom je sva rasvjeta i ozvučenje iz skladišta uklonjena. Utvrđeno je da se sumnjivi nelicencirani glazbeni događaj održavao u neispravnom skladištu, na kojem je prisustvovao značajan broj ljudi.

Videozapisi objavljeni na društvenim medijima prikazuju velik broj ljudi koji plešu na drum & bass u napuštenoj trgovini. Jedna osoba izrazila je iznenađenje što su završili na zabavi nakon večer. Čuje se glas na jednom videozapisu koji kaže: "Završili smo posao, otišli u McDonald's u Stroodu i čuli za ovaj ilegalni rave na Carpetrightu – ovo je ludost."

Nakon izlaska iz trgovine, mladi su viđeni kako hodaju kolodvorom Road, Strood i ispred željezničke stanice u Rochesteru. Fotografije i videa možete pronaći Kent Online na ovom linku, kao i na Metro.co.uk .

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk