Skip to main content
  • 19.03.2017.

Policija prekinula ilegalni rave u tunelima Newcastlea

Prošle nedjelje oko 4 ujutro policija je zaprimila pozive u pomoć nekolicine posjetitelja ilegalnog ravea koji se održavao unutar tunela ispod mosta na rijeci Ouseburn u Newcastleu.

Piše: 


Zabrinuti partijaneri požalili su se na sigurnosne uvjete tijekom održavanja događaja, a kako party nije bio nigdje prijavljen, policija je odmah intervernirala. Oko 200-tinjak studenata s lokalnog fakulteta je komentiralo kako su riskirali svoje živote partijajući u ovom tunelu.

Event je najavljivan ranije preko FB-a, a svi zainteresirani su informacije o lokaciji dobili naknadno u lokalnom pub-u, gdje su upućeni dalje prema podzemnim tunelima na rijeci Ouseburn. Policija navodi kako se radi o odvodnom kanalu koji vodi prema tunelima gdje se event održavao.

Posjetitelji su morali gaziti kroz pola metra duboku vodu da bi došli do mjesta održavanja partija gdje su organizatori postavili zvuk i rasvjetu. Nitko nije uhićen ili osumnjičen za organizaciju ilegalnog ravea.

Inspektor policijske postaje Northumbria je izjavio kako možemo biti sretni što nije bilo ozlijeđenih budući da je većina posjetitelja bila alkoholizirana. Pogledajte i video prilog s mjesta događaja kojeg donosi Chronicle Live.


 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2