Skip to main content
  • Ricarda Villalobosa
  • 8.12.2010.

Policija prekinula party Ricarda Villalobosa u Sydneyu

Nakon što je lokalni promotor u Sydneyu najavio uzbuđujuće gostovanje Ricarda Villalobosa u svom klubu Metro, policija nije imala milosti bez obzira na nastup svjetskog broj 1 DJa.

Piše: 

Naslovna foto

Ricarda Villalobosa

 

Publika je zaista bila zagrijana i rasplesana, svjetski broj 1 Ricardo Villalobos u totalnom deliriju a organizatori i DJ gosti se nadali da će večer proći normalno kao i svaka druga večer sve do 00.30h kada je policija s psima tragačima napravila pretres kompletnog kluba. Čitava akcija otišla je vrlo daleko i postala neugodna za samog Villalobosa jer su mu usred nastupa na binu upali “panduri” sa psima, te ga pretražili zajedno sa ekipom iz backstagea. 40-tak policajaca u akciji napravilo je totalnu pomutnju. Još nije poznato koliko osoba je uhićeno u posjedovanju droge, te koje vrste droge su pronađene, ali definitivno neki ljudi su naišli na nesretne okolnosti i pali na ispitu.

Ova akcija dogodila se taman u vrijeme kada se u Sydneyu vrše pritisci na klubove i barove od strane gradonačelnice Clover More, a pokušaj je to da se uredi noćni život i uvede red među različite tipove objekata. Prema njenom prijedlogu klubovi moraju zatvoriti svoja vrata za nove goste do ponoći. Čini se da ova gradonačelnica nema sluha za noćni život, pa je upitno normalno održavanje klubskih večeri, stoga incident poput ovog nije nikako čudan s obzirom na situaciju u gradu.

Nije rijetkost za elektronske događaje u Sydneyu da se događaju policijski pretresi. To je česta pojava i u budućnosti će vlasnici klubova i promotori imati sve teže uvjete za uspješno obavljanje svoga biznisa ili održavanje večeri. Izvješteni smo da je već 30-tak klubova u ovom gradu dobilo pismo upozorenja da reguliraju radno vrijeme kako se ne bi našli na meti policijske racije. Ovim načinom noćni život Sydneya ozbiljno je ugrožen. Nadamo se da ova “bolesna” uredba neće doći u našu zemlju.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2