Skip to main content
  • discotheque riva
  • 7.08.2013.

Policija zabranila održavanje Discotheque Rive

Najprije otkazana, potom opet zakazana, ali samo s domaćim DJ-evima, danas je Discotheque Riva posve zabranjena i to od strane policije.

Naslovna foto

discotheque riva
 
Svašta se izdogađalo oko Discotheque Riva – od otkazivanja prvo jednog headlinera pa potom drugog headlinera preko prepucavanja organizatora, Mladena Bibića, i splitskog gradonačelnika, Ive Baldasara, raznoraznih prijetnji, teorija urota, prijava policiji pa sve do današnje konačne zabrane održavanja Discotheque Rive u ikakvome obliku.
 
Još jučer je Bibić, čija je tvrtka inače u blokadi još od lani zbog dugova,  na novinarskoj konferenciji govorio kako se Discotheque Riva održava u oskudnijem izdanju premda u tome trenu nije posjedovao potrebne dokumente za održavanje partyja. Danas pak je stigla vijest kako je njegov zahtjev odbijen i to po dvjema osnovama –zahtjev nije predan u roku i nema svu potrebnu dokumentaciju.  Naime, uredan rok je sedam dana prije roka održavanja priredbe, a predanoj dokumentaciji nedostajalo je  i odobrenje Grada o korištenju javne površine.
 
Čini se kako je policijskom zabranom konačno završena trakavica Discotheque Riva, ali zasada još uvijek ne raspolažemo s informacijom kako će razočarani kupci ulaznica doći do svog novca.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk