Skip to main content
  • Bass Invaders
  • 6.12.2011.

Ponovno ujedinjenje Bass Invadersa

Bass Invaders očito nisu mogli jedni bez drugih pa su najavili ponovno okupljanje u Malom pogonu Tvornice Kulture.

Naslovna foto

Bass Invaders

“Prošla su ta vremena kada je glazba bila analogna te se puštala isključivo s pravih ploča, kada internet nije povezivao ljude jednim klikom, i kada je sve što se moglo doživjeti u jednom “savršenom izlasku” bilo upakirano u jednoj večeri – Bass Invaders večeri!

“Kamo večeras? Na Invaderse!” – je bio jedini odgovor prije svakog Bass Invaders vikenda. Glazba, ples, smijeh. Prijatelji, poznanstva ili neke nove ljubavi. To je ono što je krasilo Bass Invaders večeri, i zbog čega se dan danas o tim vremenima priča u superlativima.”–  nostalgično pričaju Bass Invadersi.

Nakon sedam godina, preko 60 tuluma i tko zna koliko domaćih i stranih gostiju, najdugovječniji domaći drum&bass kolektiv je dana 16. listopada 2009. godine otišao u zasluženu mirovinu. Međutim Bass Invadersi nemaju mira. Stalno kukaju, ruke ih svrbe jer ne češkaju miksetu toliko često. Rezanje noktiju im više nema smisla jer ne pipkaju ploče kao prije, a i “groupies” broj je sve manji.

No to neće spriječiti Gekkoa, Juicea, Odiuma, Doru, Chatkoa i Somatika da vam ponovo pruže jedinstvenu Bass Invaders vibru. Dođite i uvjerite se, jer Bass Invaders tulum ponovo kuca na vrata!

Ulaznica: 35kn

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju