Skip to main content
  • porat

Porat postaje novi Barbarellas

Jedan od najoriginalnijih klubova na Jadranu Porat u Pirovcu mogao bi postati ono što je zadarski Barbarellas danas.

Piše: 

Naslovna foto

porat

Smješten odmah uz more, pored plaže, u borovoj šumi, open space prostor od 15.000 m2, s malim zidom koji ga ograđuje, 2010. je bio vodeće ljetno odredište, popunjeno programom, domaćim i stranim posjetiteljima tijekom cijelog tjedna. S imenima poput LTJ Bukema & MC Connrada, Magde, Ritchie Hawtina, s koncertima Urbana, Rundeka i drugih bio je klub koji je mogao zadovoljiti različite ukuse.

{youtube}EmCTz5-tU30{/youtube}

Prošle smo godine bili svjedoci najava koje se nisu ostvarile i prostorom kojeg je bilo nemoguće napuniti što zbog puno bolje ponude u okolnim klubovima, što zbog propusta u organizaciji.

Klub Barbarellas je na drugu stranu dolaskom Britanaca procvjetao kao i turizam na zadarskom području, pa klub ima bezrezervnu podršku grada Zadra. The Garden Festival u Tisnom se osim na brodu odvija i u borovoj šumi te u klubu Barbarellas ispod petrčanskog Hotela Pinija, dosad nije bio dovoljno zanimljiv da bi postao omiljenom destinacijom profinjenih hrvatskih partijanera, ali Britancima je stigao na popise najboljih ljetnih događanja u svijetu.

Kako se ljeto bliži tako se priča da će Britanci navodno zakupiti i ovaj klub sve više izgledna, a kako i ne bi kad je ljepota i posebnost koju Porat ima na zavidnom nivou. 

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web