Skip to main content
  • Klubska Scena
  • 26.02.2010.

Portal Klubska Scena bilježi 9 godina rada

Na dan 21. veljače 2001.g. osnovana je Klubska Scena , danas portal ili biblioteka, knjižnica, multimedijalni izvor mnogih informacija vezanih za elektronsku glazbenu scenu u Hrvatskoj, regiji te svijetu.

Piše: 

Naslovna foto

Klubska Scena

 

9 godina poslije osnivanja i dalje smo najčitaniji u regiji s prosječnih 2000 – 2500 dnevnih posjetitelja. Portal je doživio mnoge promjene od izvornog oblika, uz dužno poštovanje prema svima koji su radili na njemu, od suradnika, fotografa, dizajnera, kolumnista, producenata, DJ-a i promotora. Nagrađeni smo nominacijom za najbolji portal u regiji na SEEME u Sofiji a nije ništa manja ni ostvarena suradnja s najvećom svjetskom glazbenom konferencijom WMC u Miamiu.

Klubska scena ide dalje i svoj 9. rođendan slavi ove godine uz P.L.U.R. bez ikakvih događaja zbog recesije koja je pogodila i našu kulturu.

Već sada radimo na novim idejama i projektima koje bi se tijekom ove godine trebali realizirati, učiniti portal još interaktivnijim, sadržajno boljim, kao i uključiti više publiku unutar istoga.

Naš je projekt osmišljen da jednog dana bude servis za informacije o klupskoj kulturi u zemlji i inozemstvu što i uspijevamo biti s vremena na vrijeme. Uskoro ponovno pokrećemo portal na engleskom jeziku, portal za putovanja. Klubska scena putovanja bilježe odlične rezultate posebice za aranžmane koji vode na festival Sensation.

Prisjetimo se nezaboravnih rođendanskih partija:

4 godine slavili smo jedinstvenim partijem za pamćene u legendarnom klubu 2 pasa (SPLIT), gdje su gostovali Mary, Komlinović, Zero, Paco, Luka Lukač.

5 godina proslavljeno je u diskoteci "Metropolis" uz DJ Chusa iz Španjolske te potporu domaćih Citizen Simma i Pillea.

6. rođendan autobusnom turnejom iz Splita u Zagreb gdje smo putnike vodili na gostovanje Dave Clarkea u Boogaloo.

7. rođendanska fešta bila je uz Freemasonse u Aurori kao centralni događaj, te još 6 manjih događaja po klubovima diljem zemlje.

Posljednji 8. rođendan obilježen je gostovanjem Jeff Millsa u preuređenoj diskoteci The Best (ZAGREB).

Toplo se nadamo da će za jubilarni 10. rođendan, ići sve po planu te ćemo s oduševljenjem napraviti nekoliko interesantnih kulturnih projekata u Hrvatskoj čime bi svijest o klupskoj kulturi podigli na još veću razinu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2