Skip to main content
  • 23.12.2009.

Positiva Records izdaje Gramophonedzie – “Why Don’t You”

Marko Milićević kao dj i producent prisutan je na sceni već 15 godina, a posljednje 4 muziku izdaje pod aliasom Gramophonedzie. Ovog ljeta svojim viđenjem jazz klasika iz 1943. „Why Don`t You Do Right“ u izvođenju legendarne američke pjevačice Peggy Lee stekao je planetarnu popularnost među poklonicima house muzike.

Piše: 

Zarazna kombinacija hausa, fanka i klasičnog swinga koju je donio singl „Why Don`t You“ brzo je našla mjesto u setovima velikih imena klubske muzike kao što su DJ Sneak, Kevin Saunderson, Carl Cox, Dennis Ferrer, Norman Jay, Tony Humphries i Roger Sanchez i postala jedna od ljetnjih himni prošle sezone na Ibizi.

Piše: www.happynovisad.com

Gramophonedzie su „Why Don`t You“ prvobitno objavili na A strani „Swingin’ With The Fishes” EP-ja koji su izdali za Guesthouse Records, underground izdavačku kuću iz San Franciska. Potpuno mainstream izdanje koje je najavljeno za 22. veljače 2010. izdat će jedna od najvećih britanskih “dance” etiketa, Positiva Records, a na njemu će se pored originala naći i remixi koje su uradli DJ Sneak, Bingo Players, Trevor Loveys i GreenMoney.

U nastavku pogledajte odlični video spot koji je nedavno snimljen za ovu pjesmu
https://www.youtube.com/watch?v=mXSv6TOOHv4

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2