Skip to main content
  • 3.06.2009.

Posljednji ovosezonski HouseFusion u Londoneru

Došlo je vrijeme vrućih razdoblja, i odlazak na godišnji odmor je pred vratima, no prije nego spakiramo kofere, očekuje nas jedan vrlo bitan događaj za vikend 6. i 7. lipnja. U subotu 06.06.2009 u klubu Londoner na Otoku Veslača na Jarunu održat će se posljedni ovosezonski HouseFusion u Zagrebu. Pozivamo Vas sve da se dođete zabaviti uz otvorenu terasu, House glazbu do jutra uz DJ Antonia, DJ Tom-b-a i DJ Andriju.

Piše: 

HouseFusion je u posljednje 2 godine odradio oko 20 partija po cijelom Zagrebu, uz razne popratne sadržaje kao što su live izvedbe glazbenika, posebnih nastupa plesačica, nekoliko DJ gostovanja, te uvijek uz samo najkvalitetnije House ritmove, kako nove, tako i stare. 06.06.2009 Vas čeka sama baza HouseFusion-a, plesačice i po običaju, garantiramo uvijek dobar provod i ruke u zraku 🙂 Ulaz u klub je od 22 sata, a za ulaz ćete izdvojiti 30 kn, a ako dođete prije 23 sata, cure će ući besplatno a dečki za 20 kn.
 
No, odlučili smo da se ne predajemo tako lako te da u Nedjelju, 07.06.2009 za sve one koji imaju volje, snage, entuzijaste, neumorne clubbere, a najviše za one koje su čekali nešto novo u gradu Zagrebu, nešto drugačije, pripremamo i drugi dio HouseFusion-a i to u 16:00 sati, na PRVOM zagrebačkom After Beach Party-u, također u klubu Londoner. Ulaz na ovaj event, biti će besplatan, a osim dobrog House-a i sunca, očekujte i koktel bar na plaži sa povoljnim cijenama shootersa i koktela. Ovo je ujedno i najava za čitav niz After Beach party-a u klubu Londoner o kojima ćete uskoro znati mnogo više!!
 
Vaš vikend izlazak prestaje u nedjelju navečer!

soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju