Skip to main content
  • alt
  • 27.05.2015.

Posljednji Pistolero party za kraj sezone 2014/15

U petak 29. svibnja na party raspored je upisan i posljednji ovosezonski Pistolero. Kada, gdje i tko dere?

 
Oko 23 sata se nacrtaj pred ulazom Medike i dvoje upadaju za 40 kn do ponoći. AKC Medika iznova ponosno uranja u  breakbeat, psybreaks, techno, dark-prog, psytrance, dub i reggae i frlji ozvučenja na 3 floora.

alt

 
Glavni headliner potegnuo je k nama iz Francuske. Pravim imenom Enguerran Cothouist, N’gwa je svoj hipnotički  bombastično-technoidni breakbeat polio još hrpom psihodeličnih efekata  i bacio an njega šaku supermasivnog groovea. Društvo mu prave standardni Pistoleraši Kirg i Zmayo dok videom vitlaju Wild Bronco i Tanja & 400 Zečeva.

alt

 
U Grey Roomu sivilo audio-video pričom razbija Hypnodelix ekipa (Morph, Winpa i Effex, Hypnodelix VJs) a očekujte solidnu dozu kvalitetnog psihodeličnog zvuka koji trasportira na druge ravnine postojanja. U Chakka’s Roomu pak grmi dubčina a nastupaju Dubeye Sound, Lo Peaks, One Woman Army in Dub i Lindarski.
 
Bila je luda vožnja i ekipa bi rado s vama uklizala u veliki bum stoga zgrabi nekog pod ruku i možda se sudarimo u mraku podija! Enjoy!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2