Skip to main content
  • 25.01.2023.

Posljednji vikend u siječnju, a ovo je party program u Crkvi

Donosimo kraći presjek kroz vikend događanja u Crkvi 27. i 28. siječnja

Piše: 

U petak, 27.01. na rasporedu su Ian iz Greenlight kolektiva čiji intervju smo objavili jučer. Njemu se za pultom pridružuju još i Mate iz Seriously Twisteda koji su proglašeni najboljim kolektivom na Ambasadoru 2016.

Program u petak zaokružuje Nefas. Ulaznica je 4,5 € do ponoći, a poslije 6 €.

FB EVENT: Ian, Mate & Nefas at Crkva

Iz Istre, na Kvarner ove subote 28. siječnja, Techno Steel večer dovodi Alexserra iz Slovenije u riječku Crkvu. Postavu subotnjeg plesnjaka u Rijeci kompletiraju dobro poznata imena sa Steelovih večeri – Adoo, DJD, Driverr i Pico Chavez.

Alexserra je rođen u Italiji, a živi u Ljubljani. Svoj glazbeni put započeo je u ranoj dobi, a raznolika kulturna i životna pozadina mu je pomogla ustvaranju glazbe. 2010. sa bliskim prijateljom kreirao je projekt Chulliano Lexias, s kojim je dospio do pozornica i nastupa sa Umekom, Mike Valeom, Freemasonsom i sličnima. Gašenjem projekta 2012., Alexserra se fokusira na vlastitu solo karijeru. Pronašao se u zvuku tech housea i melodičnog techna, a 2015. godine osvojio je slovensko natjecanje za Burnovu rezidenciju na Ibizi. Kad ne producira ili mixa, organizira evente, a posljednji niz događaja krije se iza imena “Who Am I?”

Uz Alexserru, svoje glazbeno umijeće prezentirati će tvorac eventova “TECHNO JE NA SELU” i  rezident Steela- Adoo, predvodnik mladih snaga Istre i Kvarnera i ljubitelj hard techna – DJD, iskusni Pico Chavese te DJ iz srca Istre – Driverr.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio te na vratima kluba do ponoći po 6€, a iza ponoći po 7€.

FB EVENT: TechnoSteel w/AlexSerra ,Crkva, Rijeka

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2