Skip to main content
  • 3.04.2013.

Poslušajte premijeru New World Punxa u New Yorku

Trance veterani Ferry Corsten i Markus Schulz napravili su dosta uzbuđenja nakon prošlomjesečne objave o ujedinjenu i pokretanju vlastitog projekta New World Punx.

Piše: 


Dvojac je svoj premijerni nastup pod novim imenom imao prošlog vikenda na rasprodanom A State of Trance 600 događaju koji se održao na Madison Square Gardenu u New Yorku. Corsten i Schulz su od početka obećali da planiraju puštati tvrđi trance, dinamičniji, agresivniji s mnogo dobre vožnje. To se i dogodilo pa je publika mogla uživati u 90-minutnom setu prepunom melodične energije pa čak i nešto techno udaraljki.

Puštali su bootlege koje publika prije nikad nije imala prilike čuti, mash-up-ove, te demonstrirali sve što je do sada stvorila njihova suradnja u studiju. Pjesme koja su inicirale stvaranje ovog dvojca su "Loops & Tings" kao i bootleg mix klasika iz 1998.g. "Binary Finary", remix Corstenove pjesme "Rock Your Body Rock" u izvedbi Dimitri Vegasa & Like Mikea, remix Corstenovog klasika "Punk" kao i Schulzov mix pjesme "The New World" iz 2013.g.

Cijeli set poslušajte u nastavku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk