Skip to main content
  • 5.05.2007.

Postani DJ zvijezda Exita 2007, prijavi se na natječaj!

Podsjećamo da svi koji imaju ambiciju postati zvijezde Exita 007 imaju mogućnost za to do 15. svibnja, ove godine. Prijavite se za nastup  na jednoj od Exit bina (DJ Superstar, Elektrana, Explosive, Future Shock, Hip Hop, Roots & Flowers i World Music) tako što ćete pratiti link http://www.myexit.org/demo07 , popuniti aplikaciju i pratiti daljnja uputstva.

Piše: 

Exit vas moli da pažljivo pročitate uputstvo prije prijavljivanja, kao i pdf dokument koji ćete dobiti na e-mail odmah pošto pošaljete prijavu popunjenu na njihovom webu. Veoma je važno prilikom slanja materijala poštom, da vaša muzika bude na odvojenom audio CD-u od CD-a na kojem se nalaze fotografije i biografija, koje ćete poslati i u tvrdoj kopiji, kao i da pdf dokument popunite, isprintate i potpišete.

Potrebno je da sastavite i spisak članova benda sa instrumentima koje sviraju. Na audio disku treba poslati 3 pjesme, a ako ste DJ trebalo bi poslati mix i da aplicirate za DJ Superstar Stage. Molimo vas da vodite računa o tome da ćemo vrednovati kvalitet a ne kvantitet. Više od osam stotina izvođača, bendova i grupa prijavilo se do sada na natječaj za izvođače. Prijave DJa, bendova, solista pristižu iz cijelog svijeta, iz Australije, Kanade, Skandinavije… U aplikacijama postoji velika raznolikost žanrova i muzičkih izraza, od jazz orkestra leskovačkog Kulturnog centra, preko heavy metal benda Direc-t iz Turske, pa do DJ Heretika iz Australije.

Imena odabranih muzičara koji će nastupiti na ovogodišnjem EXIT-u, bit će objavljena na njihovom webu 01. lipnja 2007.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2