Skip to main content
  • 4.10.2006.

Postanite dio Red Bull Music Academy zajednice

Ukupno 60 DJa, producenata, pjevača i MCa okupit će se počevši od 24. rujna na 9. Red Bull Music Academy u Melbournu otkud će globalno širiti svoje dobre vibracije. Svi zainteresirani mogu klikom na www.redbullmusicacademy.com ući na Akademiju i  postati dio njene zajednice.

Piše: 

RB Music Academy ne traga za novim pop idolima, ne pokušava iz ničega napraviti CD, smisliti show ili novi stil. Jedino čime se Akademija bavi je glazba. Održavat će se u Melbournu u periodu od 24. rujna do 6. listopada i od 15. do 27. listopada.

Pokaži mi tvoje, pokazat ću ti svoje
Kada se poveže 60 glazbenih fanatika (14 cura i 46 dečka) iz 33 zemlje nešto uzbudljivo jednostavno mora nastati – to je cijela filozofija koja leži u osnovi Red Bull Music Academy. U radionicama, studijima i klubovima naći će se skladatelj iz Hong Konga, DJ s Islanda i MC iz Pakistana kako bi razmjenjivali ideje, CDe kao i glazbene uratke; beatove i melodije. Ovo jedinstveno događanje nema neki čvrsto određeni raspored, pobjednike ni gubitnike, niti planiranu proizvodnju. Jedini cilj zajednički svim sudionicima je doživjeti nezaboravno iskustvo, proširiti vidike i, po mogućnosti, sklopiti nova prijateljstva.

Od freakova za freakove 
Malo reda u kreativnom kaosu Red Bull Music Academy napravit će mentori koji će prenositi svoja znanja i iskustva na predavanjima i u radionicama. Ove će godine tu biti Biz Markee, Adam Freeland, Jeff Mills, Westbam i Patrice kao i brojni DJi iz značajnih klubova, ljudi iz medija, producenti i glazbenici iz najrazličitijih glazbenih škola i usmjerenja. U središtu su ipak kreativnost i entuzijazam svakog pojedinca, a ne njen ili njegov status u glazbenom univerzumu. To je razlog zašto su sudionici Akademije izabrani jedino na osnovu kvalitete miksa i/ili demo vrpci koje su poslali.

Virtualna akademija
Nema samo 60 sudionika u Melbournu priliku iskusiti duh RBMA. Na www.redbullmusicacademy.com, možete gledati zbivanja uživo, slušati interaktivni radio i downloadati uratke. Dnevno osvježavane novosti kao i fotke širit će Akademijine vibre diljem svijeta tijekom cijelog događanja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop