Skip to main content
  • alt
  • 14.04.2014.

Postanite dio Underground Alliancea

Underground Alliance Records, nezavisni label koji ujedinjuje autore elektronske glazbe s područja zemalja koje su nastale raspadom Jugoslavije, odlučio je da više ne raspisuje natječaj za kompilaciju te da krene s pomalo drugačijim konceptom.

 
Tako će odsada umjesto dosadašnje trodijelne kompilacije izdavati EP-jeve s 2 do 5 traka različitih autora/producenata, a iste će formirati trakama sličnog žanra, odnosno zvuka.  Trake koje se šalju trebaju biti autorske i spadati u jedan od sljedećih žanreva: breakcore, industrial, dub, dubstep, techcore, dark techno, trip hop, breakbeat, big beat, hardstyle/hardcore, electronic punk, jungle, drum’n bass, hardtek, acidcore, batcave,witch house, darkcore, tribe, post rave, dark ambient, drone, electronic ambient, dark electronica, noise, glitch, disco punk,  rave breaks, chiptune i sve vrste eksperimenta.
{youtube}lIhK5uwndQY{/youtube}
 
Ukoliko producirate koji od navedenih žanreva, svoju autorsku traku stavite na Medaifire ili koju sličnu stranicu, obavezno u mp3 fomatu (320 kbps) te dosad neobjavljenu i završenu i potom ju pošaljite u pretinac FB stranice labela. U taj isti pretinac pišite i ukoliko imate kakvo pitanje ili nedoumicu.
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2