Skip to main content
  • alt
  • 12.11.2014.

Postanite mračniji u Crkvi

Više ili manje od 50 nijansi to ćemo vidjeti, ali omiljena riječka glazbena bogomolja i Balkan Kolektiv spremaju vam ovoga petka nešto sočno i posebno.

 
Iznova u punom pogonu kolektivno sakupljeni balkanci vam u Ružičevu 22 dovode prvo od mnogih planiranih sjajnih gostovanja na partiju imena Get Darker na kojem će se predstaviti Darkside i N-Type.

alt

Nakon 5 godina na Rinse FM-u Darkside je napustio ove underground zvučne valove kako bi stvorio jedan od danas globalno najpoznatijih dubstep brandova GETDARKER. Sa zvučnih vibracija Rinse FM-a, koji je dvije godine vodio iz vlastite sobe, prebacio se u vizualne vode GetDarkerTV-a. Koncentriran na glazbu i edukaciju nastavlja poučavati mlade i sve one koji se tako osjćaju u školi dubstepa i undergrounda.

 
N-Type je britanski gospodin basa koji je izdavao na nekim od najvećih dubstep etiketa – Tempa, Dub Police, Black Acre, Black Box i Wheel & Deal Records i miksao za velika imena scene poput Wiley i Emeli Sande, Utah Jazz, Cinnamon Chasers, Lemon D (Valve), Big Black Delta, J Sweet i Megalodon. Za Rinse FM bira samo najsvježije ubrane sočne beatove i neprestano dokazuje zašto ga smatramo jednim od najznačajnijih DJ-a i producenata danas.

alt

 
Momci ne namjeravaju tako brzo stupiti na svjetlo već vam daju ruku, posuđuju vaše uši i vode vas sa sobom u mrak. Slijediti ih možete ovoga petka u Crkvi od jedanaestice a pridružit će im se još i  domaća podrška 207 i Snap. Dame trebaju izdvojiti 50 a momci 60kn i ne ide se kući dok ptice ne počnu urlati na obližnjim golim granama. Skupi si ekipu i pravac Rijeka. Mračan vam podij, duboki basovi i sretna jutra. Uživajte nam!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2