Skip to main content
  • alt
  • 23.12.2013.

Postbožićni party u Garageu

Kako biste negdje i potrošili sve unesene blagdanske kalorije, pobrinut će se ekipa umaškog Garagea koja za vikend u goste dovodi Virgin Helenu, Matthewa Hoaga i Endija Gorjana.

 
Poznata po tome što je prvi hrvatski ženski DJ, Virgin Helena je svirala u gotovo svim glavnim klubovima i eventima, te je držala trogodišnju rezidenciju u legendarnom Quorum coloursu u Opatiji. 1997. preselila se u Beč gdje se zahvaljujući velikim vještinama i glazbenom ukusu brzo utvrdila na internacionalnoj party sceni svirajući uz gotovo svakog najtraženijeg DJ-a na sceni Colosseum, Opatija kao što su Carl Cox, Sven Vath, Funk D'Void, Tom Novy, Umek, Valentino Kanzyani, DJ Rush, Freestylers, Meat Katie ili The Advent. Njezin jedinstveni stil – savršena tehnika miksanja, radeći s harmonijskim strukturama – učinili su Virgin Helenu jednom od najtraženijih DJ-a u Europi i inozemstvu.
{youtube}rYKZC-fZwqA{/youtube}
 
Matthew Hoag proveo je godine istražujući tehnički i poslovni aspekt klabinga i oduvijek je zaintrigiran kombinacijama različitih umjetničkih formi. Na kraju je došao do zaključka da, bez obzira na sve, klabing nije ništa ako nije izraz umjetničkog uma satkan od iskrenih ljudskih odnosa. Njegova kreativnost daje najbolje rezultate u suncem okupanom, slanom vodom oivičenom okruženju gdje je uvijek ljeto. Za sebe kaže: “Ja sam Mediteranac po senzibilitetu, a duša mi je latinska. Ja sam strastven momak”. Prvo klupsko iskustvo imao je s 12 godina i odmah se zaljubio u koncept širenja pozitivnih vibracija među ljudima povezanih muzikom. Ta strast ga je nekoliko puta odvela na putovanje oko svijeta, a nastupao je u zemljama kao što su Brazil (Ekperience Festival), Peru, Meksiko, Kolumbija, Srbija (Exit), Grčka, Austrija, Njemačke, Belgija (I Love Techno), Luksemburg, SAD (WMC), Velika Britanija, Francuska, Poljska, Češka, Hrvatska, Italija, Makedonija, kao i njegovo omiljeno mjesto – Ibiza.
{youtube}nDhm9cu32h0{/youtube}
 
Njima dvoma pridružuje se i Endi Gorjan, party se održava u subotu, 27. prosinca, a upad je besplatan.

{jcal_latest eventid=5101}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2