Skip to main content
  • sunnery-marciano
  • 22.05.2012.

Potvrđeni prvi izvođači za ATP u Umagu

ATP Vegeta Croatia Open, koji se u Umagu održava od 5. do 15. srpnja, posjetiteljima predstavlja glazbeni program sa zvijezdama EDM scene u večernjim satima svakog dana turnira.

Piše: 

Naslovna foto

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano umašku će publiku rasplesati 11. srpnja u večernjim satima. ATP Dance Arena po prvi će puta imati priliku čuti glazbu DJ dvojca kojem svijet glazbe predviđa strelovit uspon u TOP 10 DJ-a svijeta. Na nedavno održanom Sensation White partyu u beogradskoj Areni upravo je njihov nastup proglašen jednim od najboljih. Njihov hit "Tribeca", kao i obrada hita DJ Tiesta "Lethal Industry" postali su neizostavni dio DJ setova velikana poput Guette, Van Buurena ili Pete Tonga.

{youtube}tr8VvdzePJ4{/youtube}

Posljednjeg dana turnira, 15. srpnja u večeri zatvaranja nastupit će Eddie Thoneick kojeg povezujemo s hitom "Love Sensation". Suradnja sa Kurdom Maverickom i kasnije Bergetom Lweisom Eddiu otvara nova glazbena prostranstva.
{youtube}h26MtNfxTAY{/youtube}

ATP Party Nights trajat će 11 dana i svim generacijama omogućit će obilje glazbe i zabave.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju