Skip to main content
  • 15.10.2006.

Povratak legendarne etikete Strictly Rhythm

Ikona moderne elektronske glazbe kad se radi o izdavačkim kućama, Strictly Rhythm nakon četiri godine očekuje svoje ponovno pokretanje zahvaljujući Simonu Dunmoreu iz Defected Recordsa. Simon će tako postati šef kreativnog odjela a pomagat će mu Mark Finkelstein.

Piše: 

Simon će uz to biti zadužen za ponovno aktiviranje kataloga kroz singlove, re-izdanja i kompilacije. Fokusirat će se prema novim umjetnicima u nadi da će tako vratiti ovaj label na tržište. Za početak katalog Strictly Rhythm etikete bit će dostupan samo u digitalnom formatu. Strictly Rhythm je label iz New Yorka, osnovan 1989.g.
Iste je godine objavljen niz underground izdanja za imena kao što su Roger Sanchez, Todd Terry, Danny Tenaglia, Armand Van Helden i Masters At Work. Nešto kasnije labelu su se pridružili i Reel 2 Real, Ultra Naté, Barbara Tucker, Josh Wink i Wamdue Project. U 2000.g. ulaze u suradnju s Warner Music kompanijom što je u konačnici dvije godine kasnije rezultiralo gašenjem „proizvodnje“.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2