Skip to main content
  • megaupload
  • 24.09.2012.

Povratak Megauploada

U siječnju ove godine američka Vlada je ugasila jednu od najposjećenijih stranica Megaupload, no nisu ni slutili da će se osnivač Kim Dotcom vratiti s isplaniranom osvetom.

Naslovna foto

Megaupload

S 50 milijuna posjetitelja dnevno Megaupload bio je jedna od najposjećenijih file-sharing internetskih stranica, no kad su njen vlasnik i tim okupljen oko njega optuženi za kriminalne radnje i kršenje autorskih prava, stranica je ugašena.

I dok se razvoj slučaja na sudu kreće vrlo sporo, njen osnivač Kim Dotcom smislio je način kako da Megaupload ponovno oživi. Prema prvim saznanjima 90% posla oko pokretanja nove stranice je već dovršeno i uskoro možemo očekivati još veći i još bolji file-hosting servis.

Kim kaže da su optužili pogrešnu osobu te da namjerava okrenuti svijet naopako. „Power to the people. Bye bye Echelon. Hello Freedom” – dodao je Dotcom. Na svom Twitteru je također dao naznake da će stranica uskoro uskrsnuti: „90% posla je dovršeno. Odvjetnici, partneri i investitori su spremni. Be patient it’s coming."

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2