Skip to main content

Povratak Swedish House Mafie, stižu na Ultru!

Tek jedna objava bila je dovoljno da probudi fanove i da kuloarima krenu glasine kako se mega popularna trojka Swedish House Mafia vraća na scenu  i to na Ultru.

Piše: 

Kojom god stranom elektroničke glazbe ste se vozili teško da ste mogli zaobići valove koje je švedski trojac stvarao svakom svojom pojavom. Produkcijama "One", "Antidote", "Save the World" te srcedrapajućom "Don't You Worry Child" u doba svoje vladavine promjenili su pravila igre.

Od učestalih nastupa u štokholmskoj pizerria-i, prerasli su u rekordnu sold out mašineriju, gdje jednim dijelom mogu zahvaliti i menadžerici Amy Thompson.

Pred desecima tisućama ljudi ispred sebe i još desetak puta više njih pred ekranima Swedish House Mafia napustila je svijet elektroničke glazbe emotivnim nastupom 2013. na mainstage-u Ultra Music Festivala.

U noćnoj mori ostali su zatečeni njihovi fanovi jer od toga trenutka ni traga ni glasa SHM-u, ali ipak, koliko god su isti duboko u sebi priželjkivali njihov reunion (ako smijemo koristiti ovu riječ), trud se djelomično isplatio!

Špekulira se kako nam slijedi veliki povratak šveđana i to za Ultra Music Festival koji slavi 20. godinu, gdje bi trebali nastupiti kao "secret guest". Razlog svim nadanjma je nedavni update na njihovim društvenim mrežama.

Ukoliko bih se ovo sve i dogodilo onda se imamo razloga nadati i njihovom dolasku u Split u posjet mlađem bratu Ultra Europe. Nečija rođendanska želja, priča za laku noć ili pak školska bajka, vrijeme će pokazati…
 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2