Skip to main content
  • 26.10.2014.

Poziv kreativcima iz svijeta video produkcije

Klubska Scena ima mali prijedlog za sve one koji bi mogli biti zainteresirani pa nam posudi svoje oko na nekoliko trenutaka, ili znaš li prijatelja koji bi bio zainteresiran proslijedi njemu da ga baci.

Piše: 


Kako znate, Scena je ovdje s vama na prvoj crti elektroničke glazbe već 13 godina. Zahvaljujemo Vam što nas pratite sve ove godine i pozdravljamo one koji su nam se tek pridružili. Upravo zbog Vašeg velikg interesa želimo pružiti što bolje i kvalitetnije vijesti i stoga širimo svoj produkcijski team.

Pozivamo sve mlade, kreativne umjetnike i studente koji će se tek otisnuti na hrabra putovanja u poslovni svijet da nam se jave radi suradnje na projektima Klubske Scene. Potrebni su nam snimatelji i video producenti sa poznavanjem produkcije i postprodukcije, a nove ideje i entuzijazam su uvijek dobrodošle.

Zainteresirani smo za suradnju na duže staze i ona bi se bazirala na honorarima po ispunjenim zadacima. Nadamo se da ćete nam se javiti i da će vam rad na Klubskoj Sceni poslužiti kao odlična referenca i odskočna daska za velike stvari koje već čekaju. Stoga ako si zainteresiran i želiš biti dio teama Klubske možeš se javiti na gogy@klubskascena.hr i baci nam koji redak sa svojim radovima u kojem ćeš naznačiti da se javljaš povodom video produkcije.

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2