Skip to main content
  • The Shapeshifters
  • 13.10.2010.

Poznati prvi DJ gosti za Novogodišnje partije u Zagrebu

Nešto manje od 80 dana ostalo je do najluđe noći u godini a najave Novogodišnjih zbivanja u glavnom gradu već su digle prašinu.

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters

Tako će ljubitelji aktualnog plesnog housea ići put zagrebačkog Aquariusa gdje 31. prosinca nastupa britanski dvojac The Shapeshifters.

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom „Lola's Theme“ pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije, i osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. „Lola's Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea.

(Isti klub 20. studenoga na rasporedu ima atrakciju Freemasons koji ljeti uvijek naprave urnebesnu atmosferu u Papayi i Aurori.)

Oni koji žele u 2011. ući i poslušati kako se stvarao detroitski techno i house prije davnih 25 godina ići će u Boogaloo 31. prosinca gdje ih očekuje Kevin Saunderson, tvorac legendarnih produkcija Good Life i Big Fun, te osoba koja je udarila temelje elektronskoj muzici.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2