Skip to main content
  • 26.09.2011.

Predstavljamo: Akrobatika Records

Iako tek svježe pojačanje na HR elektronskoj sceni već djeluje obećavajuće, što pokazuju i sami rezultati prodaje u digitalnim trgovinama, te se u ovom trenutku nalazi na zavidnom 4. mjestu poznatog portala DjShop.de.

Piše: 

Naslovna foto

Akrobatika Records


Ako uzmemo u obzir da je taj rezultat postignut s prvim izdanjem možemo slobodno reći da su momci iz labela sebi dali dovoljno truda i da su u masi novopridošlih etiketa jedni od onih na koje bi svakako trebali obratiti pozornost ne samo ako ste DJ, nego i ako ste poput većine zaljubljenika u elektronsku glazbu.

Prvo izdanje pod nazivom Akrobatika Yellow nam donosi 4 trake od koje potpisuju različiti autori. Na prvom mjestu moramo izdvojiti artista pod imenom Repton i njegovu stvar "Lucky Day". Repton iz Londona, napravio je traku koja vas jednostavno odsječe. Elementi i aranžman su kao pretočeni u formu koja jednostavno klizi u uši.

Nakon Reptona sljedi isto tako odlična traka koju favorizira i sam DjShop. Radi se o producentu pod imenom Alen Simple i njegovoj traci Pumpkins Oil. Alen je predstavio traku koja je čisti sklad melodije i ritma te bi u budućnosti trebalo svakako obratiti pažnju na njega. Nakon dvojice izuzetnih producenata slijedi glazbenik iz Dublina, Sean Flynn i njegov uradak "Not Going To Go Away". Slušajući tu traku jednostavno smo osjetili tu irsku krv, želju za zabavom i plesom.

Burner
Zadnja stvarna kojoj AR predstavlja mladog producenta iz Hrvatske – Unemployment, a njezin potpisnik je Jerry Dollan. Iako pod povećalom Jerry je napravio prilično dobar posao što se tiče njegovog prvijenca na ovom labelu i svakako treba obratiti pažnju na njegova buduća izdanja.

Akrobatika Records planira skoro pokrenuti svoju klubsku večer u zagrebačkom Sirupu o čemu pišemo uskoro detalje. Do tada poslušajmo što su nam pripremili u ovom uvodnom predstavljanju.

Poziv svima
Ako želite predstaviti svoj rad, svoju etiketu, remixerske sposobnosti i slično a dolazite iz Slovenije, Hrvatske, BiH ili susjednih zemalja, javite nam se. Rado ćemo pročitati Vašu priču te je po dogovoru s Vama i objaviti. Mail je info@klubskascena.hr
 


brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2