Skip to main content
  • beltek
  • 10.01.2011.

Predstavljamo Belteka, producenta novog vala iz Slovenije

Jedan od najboljih producenata, remiksera i DJ-a novog vala elektronske glazbe u svijetu, BELTEK najavljuje vrlo zanimljivu 2011. godinu punu noviteta te poklanja 4 CD-a.

Piše: 

 

Beltek je prošlu godinu obilježio sa službenim remixom singla grupe Faithless pod nazivom Tweak Your Nipple, sa ishodom svojih pjesama Par, Eclipse i We Are Not Done Yet na renomiranim etiketama kao što su Armada, CR2 i Black Hole i prvim mjestom na Beatport.com ljestvici najbolje prodavanih pjesma sa singlom Back In The Race.

U 2011. godini Beltek priprema mnogo zanimljivih remikseva i suradnji s nekoliko divova u svijetu elektronske glazbe. U drugoj polovici godine će premijerno biti lansiran spot za jedan od njegovih nadolazećih singlova. Trenutačno su u tijeku dogovori za dosta njegovih nastupa u inozemstvu, a također se planira njegova mini-turneja na drugoj strani oceana.

Posebno se veseli ovogodišnjim nastupima u Hrvatskoj, koja je zbog svoje odlične publike jedna od njegovih omiljenih zemalja za nastupe. Četiri specijalno snimljena mixa za Amsterdam Dance Event, Beltek je odlučio pokloniti vjernim čitateljima Klubske Scene. Kako bismo pravedno odabrali dobitnike, pošaljite nam na info@klubskascena.com minimalno 5 slovenskih DJ-a koji su nastupali u Hrvatskoj.

Slušaj Belteka (Beltek – Par)

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2