Skip to main content
  • sunnery-marciano
  • 20.02.2012.

Predstavljamo “dirty dutch” dvojac – Sunnery James & Ryan Marciano

Prije 18 mjeseci iz Nizozemske se na scenu etablirao dinamični producentski i DJ dvojac Sunnery James & Ryan Marciano, predstavnici "dirty dutch" zvuka. U Hrvatskoj smo ih mogli slušati ljetos na pozornicama porečkog Byblosa, novaljske Papaye te splitskog Žnjana.

Piše: 

Naslovna foto

Sunnery James & Ryan Marciano

Dvojac je 2010.g. pokrenuo vlastiti koncept "Amazone Project" u amsterdamskoj Heineken Music dvorani na kojem je 5500 posjetitelja došlo podržati i čuti ekskluzivni petosatni set od Jamesa i Marciana. Usporedo sa partijem lansirana je i kompilacija na kojoj predstavljaju različite i inovativne glazbene radove.

Produkcije su ih odvukle čak i do kluba Pacha na Ibizi gdje su bili gosti Swedish House Mafie, a definitivno najbolji party ikad pripisuje im se 2010.g. na Sensationu u Amsterdamu pred 50,000 posjetitelja.

2011.g. su izdavali za etikete vodećih umjetnika iz glazbene industrije poput Size Recordsa Steve Angella, Mixmash Recordsa Laidback Lukea, Spinnin Records, Defected, Cr2 i Subliminala od Erick Morilla te im je to donijelo konstantne nastupe po sjevernoj i južnoj Americi na vodećim europskim festivalima i klubskim okupljalištima.

Kompilacija Amazone Project Vol. 3 izašla je 17.02., tjedan prije trećeg istoimenog partya u Amsterdamu. Na njoj se mogu čuti sjajne produkcije od Fedde Le Granda, Dirty Southa, Hardwella, Norman Doraya i Gregor Salta.
{youtube}NB0u-hwnd-8{/youtube}

Sunnery James & Ryan Marciano trebali bi gostovati u zagrebačkoj Shamballi tijekom travnja. Upravo je izašao njihov novi remix "Cape Town" za Markus Schulza.
{youtube}C58_TIabvU8{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2