Skip to main content
  • 8.06.2007.

Predstavljamo Vam: Fan Club Klubske Scene

Fan Club je nova usluga Klubske scene koja omogućava njenim članovima ostvarivanje popusta pri ulasku u klubove, na partye ili festivale. Registracija u Fan Club je jednostavna. Svaki član popust ostvaruje popunjavanjem pristupnice i uplatom godišnje članarine, te mu na adresu stiže njegova Fan Club kartica s identifikacijskim brojem.

Piše: 

Prilikom ulaska u klub samo se javite na blagajnu sa svojom karticom te osobnim dokumentom i ostvarujete popust. Lista korisnika svakodnevno se ažurira te šalje promotorima i klubovima a lista popusta uvijek je dostupna na ovoj adresi. Fan Club je pokrenut uz potporu mnogih HR klubova (Aurora, Boogaloo, The Best, Lazareti, Barbarellas, Exit, Mistiq…), promotora (F-Scope, Bass Invaders, Bloopz, Omegaritam, Incognito Project, Loopjunkies…) te festivala (lista slijedi uskoro) koji će kao naši partneri Vama osiguravati popuste.

U početku dok se fan klub ne razvije popusti će se ostvarivati samo na partijima i festivalima, a kasnije se očekuju popusti i drugih komercijalnih partnera. Također članovi kluba imat će posebne popuste prilikom autobusnih turneja u organizaciji Klubske scene.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2