E-Base & Sehsson

Predstavljamo video za novi singl E-Basea i Sehssona

Utorak, 20 Prosinac 2011

U suradnji s produkcijskom kućom Ritam Klub najavljuejmo ekskluzivnu premijeru video spota za novi singl E-Basea i Sehssona - Makarska.

Single izdaje poznata američka dance etiketa Deep Life Records, a spot za single snimio je, montirao i režirao Dino Senčar. Single je progresivnog zvuka, a atmosfera se izvrsno slaže s glavnom inspiracijom: Makarskom i okolicom kao mjestom izvrsne zabave u vrelim ljetnim večerima i prekrasnom krajoliku i moru u kojima se uživa danju. Spot je fantastično montiran, obiluje kitesurfanjem koje se izmjenjuje s kadrovima iz noćnih klubova i prekrasnim dnevnim i noćnim panoramskim snimkama te se savršeno slaže sa soundtrackom E-Basea i Sehssona

Spot možete ekskluzivno prvi puta pogledati u srijedu, 21. prosinca samo na Klubskoj Sceni.

E-Baseje jedan od najpopularnijih hrvatskih DJ-a. Svira u prestižnim klubovima:, Papaya, Gjuro II, The Best, Lazareti, Aquarius. Neižbježan je na fashion partijima i modnim revijama Cro a Portera, ali i na velikim događajima poput "Globe 2000", "Cosmic", "Ministry of Sound", "Future sound of Zagreb". Nastupao je kao warm up na zagrebačkom koncertu grupeFaithless, svirao na gotovo svim MTV Summer Tour partijma uz imena kao što su Sander Kleinenberg, Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons, Timo Maas. Učestvovao je u prvom hrvatskom Heineken Thirst natjecanju DJ-a kao član žirija i PR.  Radio je u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG, kao radijski glazbeni urednik i kao glavni urednik hrvatskog izdanja klupskog časopisa Sub Kultura. Remiksirao je Mayalese, klapu Cambi, Songkillerse, Jinxe, Josipu Lisac (1.mjesto emisije Hit Depo za remix «Ispočetka»). Trenutno priprema nekoliko novih produkcijskih projekata, a između ostalog i prvi samostalni album..

Sehsson dolazi iz malog mjesta Maglaj u sjevernoj Bosni. Iako odavno pokazuje interes za elektrnoski zvuk, tek u zadnje vrijeme ozbiljno ulazi u klubske vode. Prošle godine osim organizacije vlastith partija, nastupao je na nekoliko festivala, partija na Jadranskoj obali i u nekoliko radijskih emisija. Što se tiče vlastite glazbe do sada je surađivao s DJ Pantelisom, E-Baseom, DJ Ruvexom i drugima. Preferira pravi klubski house s prizvucima tech-housea i progressivea. Voditelj je radijske emisije ”Elektrofabrika” u rodnom Maglaju.

Predstavljamo video za novi singl E-Basea i Sehssona