Skip to main content
  • le chocolat noir
  • 11.12.2013.

Pregršt izdanja Le Chocolat Noira

Pri samom kraju godine, hrvatski se DJ i producent Le Chocolat Noir može podičiti uistinu pozamašnim brojem  izdanja.

Naslovna foto

le chocolat noir
 
Tako je nedavno njegova traka “Fetish” našla mjesto na kompilaciji “Tunes That R…Attractive” britanskog labela Attractive!, koja pak donosi sveukupno 15 synth pop, minimal synth i electro traka. Kako zvuči kompilacija, provjerite ovdje.
{youtube}hW6TVbgSC5Q{/youtube}
 
Na nizozemskom labelu Soundtravels Recordings izašla je house/techno kompilacija “Point Of View Part1” na kojoj se nalazi “Futu.e Is B.ight”, EBM stvar za koju se Le Chocolat Noir nada kako će ju zavrtjeti i pokoji techno DJ.  Za isti label Le Chocolat Noir trenutno priprema i svoj prvi solo EP koji će svjetlo dana ugledati u prvoj polovici 2014. godine.
{youtube}kBH_mwIhzzI{/youtube}
.
Kao  odgovor na nedavni referendum o ustavnoj definiciji braka,  potaknut od strane ultradesničarskih struja, zajedno sa Zarkoffom, s kojim čini dvojac FFFC, objavili su stvar “Mjerilo” koju možete besplatno skinuti ovdje. Želite li pak Le Chocolata Noira uloviti na kojoj od svirki, ovog se mjeseca uputite ili u Sirup ili u Mikser.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2