Skip to main content
  • 22.02.2010.

Premijera u Lemonu: Baggi Begovic

Po prvi put u Zagreb dolazi producentski znalac iz Nizozemske DJ Baggi Begovic (Defected rec., Stealth rec., Sneakerz Music, Flamingo rec. Urbana, Toolroom…) Baggi je podrijetlom iz "naših" krajeva, inače živi u Rotterdamu, u Nizozemskoj gdje DJ-ira i producira. 

Piše: 


Posljednjih godina stekao je popularnost surađujući sa brojnim imenima na sceni, ukljućujući i Funkermana s kojim ima izdanje "Good God". Neki od njegovih važnijih uradaka su "Break Of Dawn" te remix koji je radio sa svojim producentskim kolegom Soul Conspiracy za Shawn Christoper – "Don't Lose the Magic". Potpisuje remix i za hrvatski label DJ Blacksoula, Blacksoul Music za izdanje Blacksoul feat. Amera Light – Seduce Me (Baggi Begovic Dub).

Jednu od posljednjih stvari izdao je sa Chocolate Puma za Defected records: "Solarinism"
Svirao je i na eventima poput Sensationa, Global Gatheringa, Ministry of Sound i sl. Zadnjih 3 godine je obišao gotovo cijelu Europu svojim nastupima. Njegov "zvuk" je najbolje opisati kao Funky Clubhouse. U Zagrebu je 26.-og Veljače, a ugoščuju ga Housefusion i Lemon Club!
Podršku mu daju rezidenti Housefusion-a DJ Tom Bug & DJ Ant. Ulaz na ovaj event je 70kn na dan.
Ako se prošećete do Lemon Bar & Cluba u razdoblju od 01.02.2010 do 25.02.2010 možete kupiti i karte u pretprodaji za 50 kn.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2