Skip to main content
  • Boogaloo
  • 1.04.2011.

Preporuka za vikend – definitivno naš rođendan!

Ne možemo biti nepristrani pa Vas za ovaj vikend možemo još jednom pozvati na proslavu deset godina postojanja našeg i Vašeg portala Klubska Scena. Uostalom svi su ovu subotu kod nas u Boogaloo-u, budite i Vi dio našeg slavlja – vidimo se!

Naslovna foto

Boogaloo

Ako baš želite izaći večeras Zagreb nudi niz gostovanja koja bi mogla zadovoljiti potražnju. Sirup i Sergej na  Sentimental večer dovode predstavnika novog američkog deep house zvuka Fred P a.k.a. Black Jazz Consortium kojem je ovo prvi posjet Hrvatskoj i koji dolazi promovirati svoj uspješni album ”The incredible adventures of Captain P”. Uz njega će u ulozi DJ-a nastupiti i gitarist grupe Let 3, glazbeni selektor Hartera Festivala i programski koordinator kluba La Noche; Boo Dale. U Masters iz susjedne Srbije dolazi  Djashttown Queen, uz kojeg će nastupiti Yesh, HighGrade i Inurface.  Aquarius predstavlja jackin house zvuk uz dvojac Groove Bugs, te Hagee i Sennu. U Močvari Tribalizer crew kao i mi slave svojih deset godina postojanja, ovom prilikom dragim našim trancerima također sretan rođendan!

Nadamo se da večeras nećete puno ružiti, jer Vas sutra u Boogaloo-u na tri floora čeka više od 30 DJ koji su obilježili posljednja dva desetljeća domaće elektronske scene, a mi slavimo svoje prvo desetljeće stoga bi Vas željeli vidjeti u što većem broju i što boljem raspoloženju.  Za svakoga smo pripremili ponešto od klasika domaće techno scene do novih predvodnika elektronike, back2back setova, live actova i raznih drugih audio-vizualnih iznenađenja. Slavimo sa stilom pa smo Vam pripremili i četvrti floor u klubu Sirup ako se poželite kretati, a sve s jednom ulaznicom samo za 20kn. Tko, kada i kako nastupa provjerite detaljnije na satnici našeg programa.

Tko ne može do Zagreba u riječkom Terminalu je Dave Riello, u Jungli u Splitu Xplode, a u Peppersu u  Zadru Ian F., Dally Gee i Pico. Sve ostale očekujemo na našem rođendanu, bit će ludo, jedva čekamo!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk