Skip to main content
  • 19.11.2010.

Preporuke za vikend

Pretposljednji vikend mjeseca studenoga obiluje party zabavom duž cijele zemlje.

Piše: 

 
Večeras u Splitu možete do Quasimoda gdje svira D-Gree a Hemingway pak priređuje urbanu electro, disco, house zabavu uz rezidenta Sirupa – Pytzeka te splitsku uzdanicu Feđu. Warm up party je u legendarnom Pulsu. Petak u Dalmaciji zaokružuje gostovanje Ivana Komlinovića u probuđenom Kninu (klub M7).

Zagreb ovaj petak donosi još jednu klubsku večer Blitz Kidz u Sirupu te otvaranje nove večeri u klubu Green (Čučerje) gdje će publiku zabavljati Paladin i Pero Mirman.

Iako petak djeluje pomalo uspavano subota u Zagrebu donosi mnoštvo interesantnih događaja. Remixerski dvojac Freemasons nastupaju pred auditorijem Aquariusa, izvrsna pjevačica Rae iz Defecteda u Lemonu, dok ljubitelje hard techno zvukova čeka DJ Murphy u Boogaloo-u.

Chew The Fat Croatia predstavlja u Sirupu još jedno gostovanje Last Japan iz Velike Britanije uz rezidentski dvojac Yesh i DMT. Introduction za nadolazeći Illectricity Interact festival odvija se na besplatnom partiju u kino klubu Grič a pred DJ pult će ekipa iz Confusiona.

U rovinjskom klubu Shakakha svira Petar Dundov a u riječkom Terminalu Luca Montecchi.

Jedna zanimljivost dolazi iz Dalmacije, točnije u Vodicama se na gotovo istom mjestu odvijaju dva partija. To ljetno mjesto u kojem nitko ne propušta zabavu u Haciendi, gotovo je zaboravljeno zadnjih godina u zimskom periodu i sada odjednom 2 partija isti dan. Tako ako planirate do Vodica čeka Vas zabava na 2 floora u 2 različita kluba. U prizemlju Mr.DJ Dario kao gost kluba Opium a na katu istog objekta Ivan Komlinović kao gost Exita.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk