Skip to main content
  • 6.10.2011.

Presjek house glazbe od 90-tih do danas uz Sound Designers

Sound Designers team ove subote priređuje glazbeni presjek house glazbe od ranih devedesetih do danas. Dok će vas na A1 flooru DJ Tom vratiti sve do devedesetih kada su klubovima drmali današnji house evergreen-ovi, na A2 Lady DJ Suub@ru & Martyn Negro svirati će najnovije od house glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Sound Designers ponovno u Aquariusu


Hitovi proslavljenih DJ-eva, među kojima su Tell me why, Make a move on me, The world is mine, So many times, bit će svojevrsni flashback za starije generacije miljenika ovog glazbenog pravca, ali i odlično utvrđivanje gradiva za nove, mlade snage. Ipak, provjereni hitovi su uvijek aktualni i za njih je uvijek pravo vrijeme! Za to će se pobrinuti stari klupski vuk Tom(Tom &Grade), koji je prvi je Hrvat primljen na prestižnu Red Bull Music Academy.

S druge strane, mlade DJ snage na A2 flooru provesti će vas kroz najnovije trendove dance i house glazbe, prošloljetne hitove i  singlove koji će vas zagrijavati nadolazeće zime. Za gramofonima su jedni od ponajboljih DJ-eva novije generacije Lady DJ Suub@ru & Martyn Negro, koji su osim na SD programu, bili glazbeni domaćini i proteklih sezona Aquariusa na Zrću.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2