Skip to main content
  • 26.03.2011.

Preslušajte nove CD-e – Fred Everything, Agoria, Defected, Steve Lawler

Posljednje vrijeme svjedoci smo neprestanog izdavanja kompilacija bilo digitalnih ili na nosačima zvuka. Ovaj put donosimo presjek posljednja 4 izdanja koja su nas impresionirala a potpisuju ih mahom interesantna imena sa elektronske scene. Na preslušavanje dajemo Fred Everythinga te zajednički radi Pete Tonga i Riva Starra.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Lawler


Fred Everything slavi 5 godina etikete "His Lazy Days"
Favorizirani Kanađanin i ime koje dominira house scenom već više od 15 godina s preko 150 izdanja na eminentnim etiketama definitivno je Fred Everything. Za petu godišnjicu vlastite etikete pripremio je sebi omiljene produkcije iz kataloga kuće kao što su AtJazz, Lovebirds, JT Donaldson, Shur-I-kan, Tortured Soul and Kruse & Nuernberg. Ekskluzivno za ovo izdanje dolaze novi remixi Ian Pooleya, Crazya P., Art of Tones i Greg Wilsona.
Five Years Of Lazy Days – Mixed by Fred Everything (Preview Clips) by Kahua Music

Agoria – Fabric 57
Sebastian Devaud aka Agoria poznat je po mješavini electra i techna. Dolazi iz Francuske a svi nestrpljivo čekamo njegov mixa za Fabric seriju. Posljednji put smo ga slušali na Balance 016 seriji. A šta se tiče album izdanja njegov zadnji album "Impermanence" je dosta melodičniji nego prijašnji vinyli i izdanja. Mix za Fabric je presjek housea, techna i najboljeg od downbeata. 20 uradaka vješto mixanih na Fabric 57 kompilaciji izlaze 18. travnja.

Defected Records pres. "Future Underground" by Pete Tong & Riva Starr
Vodeći svjetski radijski DJ Pete Tong i Riva Star, trenutno aktualni talijanski producent i DJ posljednje vrijeme napravili su malo iznenađenje – kompilaciju s najboljim underground produkcijama na 2 diska. Njihovi favoriti koje vješto mixaju su sve redom renomirani producenti The Japanese Popstars, Reboot, Steve Bug, Paco Osuna, Kaiserdisco, Cajmere, Tube & Berger itd.
Pete Tong & Riva Starr – Future Underground by Defected Records

Steve Lawler – Lights Out Decade
Projekt Lights Out slavi 10 godina postojanja a njegov začetnik obilježava to prigodnom kompilacijom koja izlazi na Viva Music etiketi. CD sadrži komplet eksluziva i obrada koje potpisuje Steve Lawler.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2